jet sternefeld 20

Young professionals

Als je beter weet wie je bent, haal je meer uit jezelf. Ook in je werk. Loop je tegen grenzen aan of  ben je onzeker welke kant je op wil bewegen?

Young professionals

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen! Met mijn begeleiding draag ik bij aan de professionele ontwikkeling en groei van talentvolle twintigers en dertigers die die meer zelfvertrouwen, rust en geluk willen ervaren.

Jet Sternefeld element 6

Ik begeleid je graag:

Jet Sternefeld element 8 1

Voel je je niet gezien op je werk?

Jet Sternefeld element 8 1

Weet je niet goed wat je wil in je werk en in je leven?

Jet Sternefeld element 8 1

Voel je een enorme druk om te presteren?

Hoge verwachtingen

Als young professional wordt er veel van je verwacht. En waarschijnlijk heb jij ook hoge verwachtingen van jezelf. Om te achterhalen wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wil is coaching voor Young Professionals een uitkomst. Samen staan we stil bij deze vragen en reflecteren we op de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Zodat je vervolgens weer vooruit kunt.

Met mijn coaching leer je meer rust en balans ervaren, kun je beter omgaan met stress en onzekerheid. Ook help ik je je talenten en passies te ontdekken, zodat je beter weet weten wat je wilt in je werkende leven. Je leert jezelf beter kennen en vertrouwen, zodat direct beter in je vel zit.

jet sternefeld 23

Investeren in je baan is investeren in je jezelf. Definieer je eigen uitdagingen, kom in je kracht en wordt effectiever op je werk.

Voor werkgevers

Zijn er binnen jouw organisatie talentvolle twintigers en dertigers die zoekende zijn of juist dat ene zetje in de juiste richting van hun carrière nodig hebben? Ik help deze talenten zichzelf te ontwikkelen en een volgende, passende stap te zetten. Daarnaast help ik grip te krijgen op de werkomgeving en werkdruk.

Jongere werknemers hebben een verhoogd risico op werkdruk of burn-out gerelateerde klachten. Young professional coaching kan hier een uitkomst bieden. Het resultaat is een gemotiveerde, zelfverzekerde professional die weet welk carrière pad hij of zij wil volgen.

Jet Sternefeld element 7

Coaching op maat

Ben je benieuwd of het tussen ons klikt en hoe ik jou het beste kan begeleiden? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik vertel je met liefde alles over mijn aanpak en jouw mogelijkheden.