IMG_2794

Vrouwencirkels

Treed binnen in de magie van de Vrouwencirkel, een maandelijkse bijeenkomst tijdens volle maan. Hier komen vrouwen samen om te delen, helen, ontspannen, mediteren en voor zichzelf en elkaar te zorgen. In de cirkel creëren we een “open en sacred space”, waar elke vrouw veilig haar verhaal kan delen.

Welkom bij onze Vrouwencirkels in Amsterdam!

Doe mee en omarm deze kans om samen te komen, te delen en een positieve impact te hebben, niet alleen in je eigen leven maar ook ver daarbuiten. Ervaar de kracht van vrouwelijke energie en ontdek de vergeten schat die elke vrouw in zich draagt.

Jet Sternefeld element 6

Praktische informatie

Jet Sternefeld element 8 1

Waar: Amsterdam

Jet Sternefeld element 8 1

Wanneer: Volle Maan, 19.30 tot 22.00 uur

Jet Sternefeld element 8 1

Aanmelden is verplicht vanwege beperkte plekken en het doorgeven van datum en exacte locatie.

Vrouwelijke oerbron

Te midden van de drukte van het hedendaagse leven ontdek je een eeuwenoude bron van vuur en kracht. Dit is jouw vrouwelijke oerbron, een heiligdom van heling, verbinding, intuïtie en flow. Hier rust alle innerlijke wijsheid die nodig is om volledig in je kracht te staan.

IMG_1966

Onder de volle maan ontvouwt zich voor ons vrouwen een betoverende gelegenheid om in balans te komen met onze innerlijke vrouwelijke kracht.

IMG_0143

Luisteren wat je lichaam nodig heeft

De vrouwencirkels zijn specifiek gericht op het herontdekken van deze waardevolle bron en het verlichten van de last die het moderne leven met zich meebrengt. Samen gaan we voorbij aan schaamte, zelfoordeel en tekortkomingen, en omarmen we vertrouwen, onvoorwaardelijke acceptatie en zelfliefde. Leer opnieuw te vertrouwen op je intuïtie, luister naar wat je lichaam nodig heeft en leer effectief handelen met behoud van je grenzen. Het is de reis naar een gebalanceerd leven waarin je straalt in je eigen kracht, speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar heling en groei.

Kosten

Open tikkie met donatie voor lokale Afrikaanse vrouwen met wie ik samenwerk tijdens de Women Safari Journey in Tanzania en Kenia.

Doe mee, meld je aan, en ervaar samen de kracht van vrouwelijke energie. Een reis naar heling en groei, speciaal ontworpen voor vrouwen die hun kracht willen omarmen en samen een positieve impact willen hebben. Aanmelden via T 06 48797281 of info@jetsternefeld.com. Beperkte plekken beschikbaar. Laat de magie beginnen.

Een impressie van de retraite