jet sternefeld 44

Vrouwelijke seksuele wijsheid

Als Vallei-coach leer ik je hoe je seksuele energie kan inzetten om je gezonder, gelukkiger en levenslustiger te voelen. Train jezelf en profiteer van je eigen levensenergie. En je wordt een veilige vrouw voor jezelf en de ander.

Vrouwelijke seksuele wijsheid

Weer vol vertrouwen, levenslust en energie, dit gun ik jou ook! Ik ben Vallei coach en begeleid veel vrouwen, die niet of nauwelijks in hun eigen kracht staan, vastzitten in het ‘moeten en het zorgen’ en een of meerdere burn-out hebben doorlopen.

Jet Sternefeld element 6

Ik begeleid je graag:

Jet Sternefeld element 8 1

Vind je het moeilijk je eigen grenzen aan te geven?

Jet Sternefeld element 8 1

Heb je het gevoel dat je er niet toe doet?

Jet Sternefeld element 8 1

Heb je seksuele trauma’s, verdriet of onzekerheden meegemaakt?

Bevrijdende online training

Ik wil je van harte gaan begeleiden op jouw eigen Vallei pad, zodat jij je volledig en in alle veiligheid kan ontwikkelen. Zo kom je weer in contact met je eigen seksuele energie, levensstroom en zelfliefde. Je traint jezelf via de online cursus, maar wordt individueel door mij begeleid.

Vallei orgasme is een online training op het gebied van seksualiteit (levensenergie). Het gaat over ‘zachter worden naar jezelf, minder je best doen en je voel bewustzijn vergroten. Als wij, vrouwen ons lichaam beter bewonen, vallen wij samen met onze intuïtie en scheppende kracht. Ik wil graag mijn enthousiasme met jullie delen over deze cursus, die mij vitaler, wijzer, sensueler, creatiever en daadkrachtiger heeft gemaakt en me een gevoel heeft gegeven van constante gelukzaligheid.

jet sternefeld 18

“Ik denk dat het glazen plafond niet meer zo stevig is als vrouwen zich meer met hun seksuele energie gaan verbinden. Dat geeft zoveel kracht en zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen, dat je gewoon denkt: dat glas, boem, ik sla het zo kapot.”

Caroline Glasbergen, New Female leader

Waar werken we aan?

Seksuele energie inzetten

In het Westen kennen wij alleen ‘voortplanting-seksualiteit’. Deze cursus gaat over ‘transformatie seksualiteit’. Seksuele energie leren inzetten t.b.v. je eigen gezondheid en vitaliteit. Het is een inspirerende cursus die je Westerse kijk op seksualiteit voor altijd zal veranderen.

Aanvullende persoonlijke coaching

Ik gebruik in de persoonlijke coaching verschillende methodieken, zoals: EMDR, hypnotherapie (hechtingsproblematiek), familie-en  individuele opstellingen, wandelcoaching, focussen en sensen, mindfulness, voice-dialogue, innerlijke kind healing, holistische burn-out. Je leert jezelf steeds beter kennen en je eigen oplossingen te vinden, vanuit je eigen wijsheid.

Privé-trainen en ervaringen uitwisselen

Je traint je jezelf in de beslotenheid en veiligheid van je eigen slaapkamer. Tweewekelijks krijg je een podcast toegestuurd met theoretisch kader en een huiswerkopdracht. Ik begeleid je en deel je mijn kennis en ervaringen over seksuele wijsheid, zelfbeminning, Chi Kungs, ijzeren hemd en de helende klanken.

jet sternefeld 17

Korting op de cursus

Deze online Vallei training is ontwikkeld door o.a. Tao-trainer Reinoud Eleveld. Ik kan je € 50,- korting op de cursus geven, door mijn code met jou te delen. Je betaalt dan geen € 247,- maar € 197,-. Op de website https://vallei.online vind je nog meer prachtige online-cursussen, ook daar kan ik jou korting op geven.

Bovendien krijg je de cursus: Meer Energie ter waarde van € 97,-  gratis bij het afsluiten van een coachingpakket: https://vallei.online/bestel-meer-energie/

Online cursussen:

Jet Sternefeld element 8 1

Meer energie

Jet Sternefeld element 8 1

Seksuele (on) veiligheid

Jet Sternefeld element 8 1

De kunst van het niet- doen

Jet Sternefeld element 8 1

Zin en zingeving in seks

Jet Sternefeld element 8 1

Zeven sluiers

Jet Sternefeld element 8 1

Soepel door de overgang

Jet Sternefeld element 8 1

Boobs-borsten programma

Jet Sternefeld element 7

Coaching op maat

Ben je benieuwd of het tussen ons klikt en hoe ik jou het beste kan begeleiden? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik vertel je met liefde alles over mijn aanpak en jouw mogelijkheden. De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.