IMG_1041

Relatietherapie

Willen jullie het beste voor elkaar en de kinderen? Dat jullie kinderen opgroeien in een veilige en gezellige omgeving? Jullie zijn de sleutel voor de sfeer in jullie gezin. Als jullie weer heerlijk van elkaar genieten, genieten jullie kinderen mee! 

Waarom kiezen voor relatietherapie?

Je relatie met je partner is het belangrijkste wat er is, toch? 
De relatie met je partner heeft heel veel invloed op het geluk van jullie kinderen. Ook is het van groot belang welk voorbeeld jullie aan de kinderen willen meegeven. Kinderen kunnen veel last ervan hebben als het niet goed gaat tussen de ouders. 

Jet Sternefeld element 6

Ontdekken en onderzoeken van je eigen verhaal

Het wordt tijd om de patronen te ontrafelen. Te onderzoeken welke bagage jullie meenemen vanuit jullie jeugd? Welke deuken zijn er bij jullie ontstaan en op welke manier beïnvloeden deze jullie relatie? 

In de omgang tussen twee volwassen mensen zal het innerlijk kind altijd een grote rol vervullen. Het innerlijk kind in jou, representeert jouw kwetsbaarheden en onvervulde behoeftes. 

Je partner is je spiegel

Vaak verlang jij van je partner wat je zelf ook moeilijk vindt om te geven. Kwetsbaarheid is het eerste wat we van de ander verlangen, maar is het laatste wat we zelf willen geven. 

Je partner houdt jou een spiegel voor! Zie het als een leermoment, hoe moeilijk dat ook is. Want alles wat ons irriteert aan onze partner, kan leiden tot een beter begrip van onszelf! 

Wat doet jouw partner volgens jou wat jullie intimiteit in de weg staat? 

IMG-9080

Onbewust wil je dat je partner goedmaakt wat je ouders, verzorgers, zussen of broers jou toen niet konden geven.

Waar lopen jullie tegen aan?

Jet Sternefeld element 8 1

Jullie voelen dat jullie elkaar steeds meer kwijt raken, dat er te weinig verbinding is en dat jullie te druk zijn met de kinderen, het werk, vrienden, mantelzorg of het sporten.

Jet Sternefeld element 8 1

Er is veel onrust thuis en er zijn veel ruzies en irritaties tussen jullie en tussen de kinderen onderling.

Jet Sternefeld element 8 1

Het plezier, de intimiteit en de hartstocht worden steeds minder.  

Jet Sternefeld element 8 1

Belangrijke onderwerpen worden niet meer samen niet meer samen besproken? 

Willen jullie weer in verbinding en samen veel plezier maken?

Dan wordt het tijd dat jullie begeleiding krijgen en veranderingen gaan aanbrengen in jullie relatie. Wacht niet tot het te laat is. Jullie relatiegeluk ligt in jullie handen!
Het is namelijk echt weer mogelijk om een liefdevolle relatie te krijgen, vol plezier, geluk en diepe verbinding.

Het grootste geschenk dat ouders hun kinderen kunnen geven is dat ze zelf gelukkig zijn. 

Jet Sternefeld element 7

Coaching op maat

Ben je benieuwd of het tussen ons klikt en hoe ik jou het beste kan begeleiden? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik vertel je met liefde alles over mijn aanpak en jouw mogelijkheden. De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.