jet sternefeld 17

Referenties

Wat vertellen cliënten over Jet?

Jet Sternefeld logo bloem

Jet is uitermate kundig in de vele vakken die zij beheerst. Hierdoor is ze in staat scherpe verbindingen te maken tussen de diverse vraagstukken waarvoor ik bij haar kom. 

Haar veelzijdigheid en haar diepgang maakt het voor mij zeer waardevol om met haar te praten. 

Ze is ook lekker op tempo. Daardoor heb ik altijd het gevoel dat we goede stappen maken. Ik zou haar zeker aanraden aan mensen die veel ballen hebben hoog te houden en bereid zijn in de spiegel te kijken. 

Caroline

Jet Sternefeld logo bloem

Jet heeft mij in contact gebracht met wat er in mij leeft. Gevoelens die onderdrukt waren heb ik weer tot mijn beschikking gekregen. 

Dankzij haar deskundigheid, precisie en vertrouwen kan ik weer adequaat omgaan met mijn levensuitdagingen. 

Ik kan Jet ten zeerste aanbevelen voor zowel persoonlijke als professionele groei.

Stephanie 

Jet Sternefeld logo bloem

Jet was highly recommended to me by my dear friend. Both our kids were experiencing a hard time with their fathers living away on another continent and the transitions. Finally, when we met and started working together, I understood how much needed to be done with me first before I can help my son with his emotions and understanding. We connected again, there was so much warmth, connection and guidance through our sessions. We worked together for a year healing some of the trauma from my past, “rewriting” certain occasions like the birth of my second boy, the abuse I suffered, the connection with both of my sons. In the end, I felt strong again, free and calmer overall. Very thankful to have met and been able to work with this amazing woman! 

Ina

Jet Sternefeld logo bloem

Jet is een betrokken en warme coach. Ik voelde me al vanaf het eerste gesprek op mijn gemak. Jet haar begeleiding en aanpak is voor mij goed. Zij liet mij echt weer geloven dat zij mij ging helpen om weer in mijn eigen kracht te staan. Dat had ik nodig, nadat ik in een behoorlijke burn-out was beland na erg veel nare life events.

Marcha 

Jet Sternefeld logo bloem

Jet heeft mij erg goed geholpen om oude patronen te doorbreken waardoor ik meer vanuit mijn gevoel i.p.v. mijn verstand durf te werken en te leven. Ook heb ik met haar begeleiding een betere balans tussen privé en zakelijk weten te realiseren. Ze begeleidt ook mijn hoog-sensitieve dochter. Door Jet’s coaching heeft zij haar gevoeligheid leren accepteren en staat ze een stuk steviger en gelukkiger in het leven. Ik heb Jet ervaren als een bekwame coach en een prettig persoon. 

Mariska

Jet Sternefeld logo bloem

Jet weet binnen korte tijd vertrouwen op te bouwen, op een ongedwongen manier. Jet is op een prettige manier in staat om nieuwe inzichten aan te reiken. De praktische aanpak past goed bij mijn instelling en persoonlijkheid. En dit alles op een gezellige, vrolijke manier, waarin ze zonder oordeel luistert en adviseert. Met de benodigde professionaliteit en op een fijne manier heeft ze me meer inzicht gegeven in mezelf en in ons gezin.

Lydia

Jet Sternefeld logo bloem

Een aantal jaar geleden kwam ik via via bij Jet terecht, in 1e instantie om onze 8-jarige zoon te helpen om zijn driftbuien meer onder controle te krijgen. Al na 1 a 2 coachingsessies merkten we enorme verbetering. Jet heeft hem geholpen zijn gemoedstoestand te herkennen, maar ze gaf hem ook direct manieren om er beter mee om te gaan. Dat is inmiddels al heel wat jaren terug en tot op de dag van vandaag heeft hij er profijt van. Ook mijn dochter is een paar jaar later een aantal keer bij Jet geweest, en hoewel zij tegen een totaal andere problematiek aanliep, heeft het haar ook heel erg geholpen. Recent kreeg ik te maken met een organisatorische verandering op het werk, waar ik zelf niet veel invloed maar wel veel last van had. Een gesprek met Jet gaf mij direct een ander perspectief, en het inzicht hoe ik mijn vooropgezette verwachting mijn gedrag ongemerkt al beinvloedde. Ze was ook direct in staat om mij te laten zien hoe ik dat kon veranderen. Mijn ervaring met Jet is dat ze een ontzettend prettig is om mee te praten, ze stelt de juiste vragen (zonder zelf het antwoord te geven), voelt goed aan wat de ander nodig heeft en past het gesprek en de tools daar direct op aan. Iedereen loopt op zijn tijd weleens tegen dingen aan waar je zelf niet helemaal uitkomt. En op die momenten is het zo fijn om met Jet te praten, die met haar ervaring en prettige manier van werken je altijd weer bewust maakt van de patronen, mogelijke oorzaken en andere manieren om met dingen om te gaan. Ik zou het iedereen aanraden! 

Brigitte 

Jet Sternefeld logo bloem

Omdat er een onrust in mij zat, samen met een aantal vragen over gedrag en reacties zowel zakelijk als privé, ben ik naar Jet gegaan. Jet helpt mij met het scheppen van orde en rust en met het onderzoeken en beantwoorden van mijn vragen door o.a. gebruik de maken van opstellingen, door te luisteren, vragen te stellen en zelf ook te vertellen. Vooral het even neerzetten van kleine poppetjes die een situatie nabootsen heeft mij zo veel inzicht gegeven en handvatten om mee verder te gaan. Jet heeft een hele warme, prettige uitstraling waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde bij haar. En dat is voorwaarde nummer één om samen aan de slag te gaan. Want met Jet doe je het echt samen.

Marike 

Jet Sternefeld logo bloem

Jet has been an incredible help to me as I navigate some tricky times with my son. Her warmth, compassion and kind curiosity make it incredibly easy to open up, allowing me to understand and get to the heart of what is happening in tough moments. I have felt listened to, empathised with and most importantly, inspired and supported to make changes. The only problem is that things are going so much better I don’t need to make a new appointment- and I miss them!! I highly recommend Jet to anyone who wants to understand themselves better on the path to becoming a better parent (and human). I am eternally grateful that I was introduced to her. 

Robyn 

Jet Sternefeld logo bloem

Ik ben heel tevreden met de ondersteuning die Jet mij geeft om vanuit een overspannen situatie weer regie te nemen in wat ik nodig heb, en zo gezin en werk in balans te krijgen. Hoe gaat het weer stromen? Ze geeft eerlijke, doortastende inzichten waar ik praktisch mee uit de voeten kan. Haar stijl is warm, doortastend en humoristisch. Ik ga dan ook graag naar de coachgesprekken toe. 

Elvira

Jet Sternefeld logo bloem

Mijn ervaring met Jet is heel prettig en goed. Ze is zorgvuldig. Jet heeft door haar studie(s) en brede kennis ervaring op vele vlakken. Ze geeft je de ruimte tot inzichten te komen in een fijne omgeving. Haar energie voelt krachtig, zuiver en verzachtend. Ik ben fan💖!

Isabelle