moeder dochter retraite

Moeder-dochter retraite

Door samen weg te gaan, komen jullie dichter bij elkaar. We gaan een heerlijk dag retraite weg in Nederland en verblijven op de prachtige locatie “Aan de WaverWinkel” in Abcoude, waar we gaan bouwen aan jullie band en nieuwe herinneringen gaan maken.

Moeder-dochter retraite

Moeders en dochters zijn onlosmakelijk verbonden. Met elkaar, en met eerdere generaties. In een dag retraite op een prachtige locatie in Nederland, zullen jullie jezelf en elkaar volledig ontmoeten. Niet alleen van moeder tot dochter maar ook van mens tot mens.

Jet Sternefeld element 6

Ik begeleid je graag:

Jet Sternefeld element 8 1

Wil je je band met je dochter verdiepen en versterken?

Jet Sternefeld element 8 1

Wil je graag nieuwe, waardevolle herinneringen maken?

Jet Sternefeld element 8 1

Wil je je ervaringen delen en leren van andere vrouwen?

Elkaar echt ontmoeten

In een dag retraite speciaal voor moeders en dochters (16+) zullen jullie jezelf en elkaar volledig ontmoeten. Niet alleen van moeder tot dochter maar ook van mens tot mens.

moeder dochter retraite 2

Jij bent een groot voorbeeld voor jouw dochter. Het is toch geweldig als je haar kunt laten zien dat jij jezelf bent, je eigen pad volgt, authentiek durft te zijn en haar stimuleert om dit ook te doen!

Moeder-dochter retraite

Wat gaan we doen? Ontspannen, praten en bouwen

Onderzoek toont aan dat geen band in het leven zo belangrijk is als de band tussen moeders en dochters. Ze is belangrijk voor het ontwikkelen van een eigen identiteit, voor het aangaan van gezonde relaties en een algeheel gevoel van welzijn en zelfvertrouwen. Tegelijkertijd kan die band ook best ingewikkeld zijn. Bijvoorbeeld door opgekropte boosheid, een loyaliteitsconflict of doordat de moeder pijn uit haar verleden onbewust doorgeeft.

Hoe zit dat bij jullie? Daar gaan we in een dag retraite de tijd voor nemen op zaterdag en zondag van 10 tot 17.00 inclusief heerlijke lunch. Door middel van zelfonderzoek, systemisch werk, aanraking, uitspreken van verlangens, loslaten, verbinden en natuurlijk ook door simpelweg plezier te maken en verwend te worden!

Samen met Sabine Veenendaal organiseer ik deze moeder-dochter retraite. Sabine is zowel in haar werk als filmproducent als in haar coaching praktijk gedreven door (levens) verhalen. Door te luisteren, te kijken en te praten gaat zij op zoek naar jouw persoonlijke verhaal; waar kom je vandaan, hoe is jouw familiesituatie? Familiebanden en de moeder-dochter relatie fascineren haar, evenals het op zoek gaan naar je roots; weten wie je bent, wie je voorouders zijn? Het is jouw verhaal, jouw leven.

Locatie, data en kosten

Locatie 
Aan de WaverWinkel
Winkeldijk 47, 1391 HM Abcoude

https://meetables.nl/vergaderlocatie-abcoude-waverwinkel/locatie

Data
De dag retraites vinden plaats op verschillende data gedurende het gehele jaar en zijn toegankelijk voor dochters & moeders in verscheidene levensfases en overgangen.

Kosten
€250 per dag voor moeder & dochter

Een impressie van de retraite

Jet Sternefeld element 6
Jet Sternefeld element 2

Als je contact opneemt vertel ik je graag meer over het programma van de moeder-dochter retraites.