jet-sternefeld-0

Kindertolk

Jouw kind spiegelt jou. Als kindertolk vertaal ik wat jouw kind je wil vertellen. Je kind laat zien waar jij nog aan mag gaan werken. Via hun gedrag, spel, ontwikkeling en eventuele klachten tonen kinderen op een heldere en liefdevolle wijze wat jij op dit moment nodig hebt. Zie dit als een geschenk aan jezelf, het gaat je helpen een completer mens te worden. 

Kindertolk

Kinderen helpen je om een beter mens te worden. Ik ben erin getraind om de signalen van kinderen te vertalen, zodat je die kunt voelen en aannemen. Laat je verrassen door de levensles van je kind voor jou. Jij vindt het toch ook fijn als je kind open staat voor jouw aanwijzingen? 

Jet Sternefeld element 6

Ik begeleid je graag:

Jet Sternefeld element 8 1

Maak je je zorgen over de ontwikkeling van je kind? (Zie www.kindercoaching-spelenderwijs.nl)

Jet Sternefeld element 8 1

Heb je het gevoel dat je het contact met je kind verliest?

Jet Sternefeld element 8 1

Haalt je eigen kind negatieve gevoelens bij je naar boven? 

Alles wat een kind zegt kan je verder brengen

Als kindertolk maak ik duidelijk dat kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor ons levensgeluk als wij voor dat van onze kinderen. Via hun gedrag, spel, ontwikkeling of klachten tonen kinderen op een heldere en liefdevolle wijze wat jij als moeder nodig hebt in het leven.

Het verhaal over uw kind wordt door mij, als kindertolk, op methodische wijze vertaald waardoor het ineens over het leven van de vertellende ouder gaat. Dat raakt een snaar van binnen, geeft inzicht, motiveert en brengt verandering. We worden in toenemende mate liefdevolle, krachtige mensen en daarmee evenwichtige opvoeders. Precies dat is het wat kinderen in hun eigen belang van ons vragen. 

jet sternefeld 15

Waar werken we aan?

Moeilijkheden veranderen in mogelijkheden

Een kind dat het moeilijk heeft, zich onaangenaam gedraagt of vaak ziek is, is een bron van zorg. Toch kan juist dit kind positieve ontwikkelingen brengen in het gezin. Het bijzondere is dat de stappen die ouders in hun eigen leven ondernemen zowel henzelf ten goede komen als ook direct positief doorwerken op de kinderen. In mijn praktijk zie ik de verbinding tussen ouders en kinderen en de dynamiek die daar zich afspeelt.

Zelf in balans komen

Wanneer het met de vader of moeder beter gaat zie je dat bij kinderen zich problemen ook oplossen of dat hun kind ineens een ontwikkelingsspurt maakt. Het prachtige vind ik dat kinderen onbewust, ongeacht hoe ze zich ook uiten, vanuit hun onvoorwaardelijke liefde naar hun ouders toe spiegelen dat wat er bij de ouder nog om aandacht en ontwikkeling vraagt. 

Uitgroeien tot krachtige persoonlijkheden

Wanneer je naar de problemen durft te kijken en de uitdaging aangaat om hieraan te werken, ga je ruimte geven aan jouw kind om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Zo worden moeilijkheden omgezet in mogelijkheden en kracht! Samen streven we naar een gezin waarin kinderen de kans krijgen om te groeien tot krachtige persoonlijkheden. 

Jet Sternefeld element 7

Coaching op maat

Ben je benieuwd of het tussen ons klikt en hoe ik jou het beste kan begeleiden? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik vertel je met liefde alles over mijn aanpak en jouw mogelijkheden. De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.