jet sternefeld 11

Hoogsensitiviteit (HSP)

Ben je heel gevoelig, zowel fysiek als emotioneel snel overprikkeld, heb je vaak diepgaande emoties en vind je het moeilijk grenzen te stellen? Dan is er best mogelijk dat je hoogsensitief (HSP) bent. Ik begeleid je graag.

Hoog gevoeligheid

Veel mensen worstelen met hoog gevoeligheid. Heb jij het gevoel dat je niets goed doet, moeite met het overwinnen van vastliggende patronen en negatieve overtuigingen? Ik geef je handvatten je leven zo in te richten dat je zelf ruimte creëert voor de dingen die je graag wil doen. 

Jet Sternefeld element 6

Ik begeleid je graag:

Jet Sternefeld element 8 1

Trek je je alles teveel aan en kun je niets goed doen?

Jet Sternefeld element 8 1

Voel je onbegrepen en snel neerslachtig?

Jet Sternefeld element 8 1

Zit je vast en weet je niet welke stappen je kunt zetten?

Jet Sternefeld element 8 1

Vind je het lastig met verwachtingen om te gaan?

Jet Sternefeld element 8 1

Raak je snel overprikkeld?

Jet Sternefeld element 8 1

Vind je het lastig je grenzen aan te geven?

Omgaan met een intens leven

HSP’s ervaren het leven intenser, worden sneller geraakt en hebben daardoor vaak meer last van traumatische (kind)ervaringen, ook doordat zij sinds hun jeugd het gevoel hebben anders te zijn. Met HSP word je vaker getriggerd door bepaalde prikkels, personen of situaties, wat weer invloed heeft op je gedachten, gevoelens en gedrag. 

jet sternefeld 22

Acceptatie van je hooggevoeligheid begint met te geloven dat je goed bent zoals je bent.

Waar werken we aan?

Van een last naar een kracht

Je krijgt handvatten waardoor je gemakkelijker als HSP-er door het leven kunt gaan; het wordt je kracht in plaats van een last. Je kunt deze kwaliteit ten volste gaan benutten!

Loslaten en verwerken

Met aandacht voor je trauma’s en nare ervaringen kun je deze loslaten, waardoor het leven lichter wordt en je het verleden kunt verwerken. Door je innerlijke wereld te verkennen, raak je in de buitenwereld de weg niet meer kwijt.

Jet Sternefeld element 7

Coaching op maat

Ben je benieuwd of het tussen ons klikt en hoe ik jou het beste kan begeleiden? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik vertel je met liefde alles over mijn aanpak en jouw mogelijkheden. De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.