jet sternefeld 20

Female Leadership

Iedere dag ben je bewust of onbewust bezig om zaken voor elkaar te krijgen. Ontdek wanneer je wel en niet effectief bent en hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Female Leadership

Wil jij je vrouwelijk leiderschap versterken? Leren voelen waar jij behoefte aan hebt en hoe je dat zelf kan voeden? Ik begeleid vrouwen die meer zelfvertrouwen en zichtbaarheid willen creëren en zichzelf steviger willen profileren in hun werk. Leer jouw leiderschap ten volle inzetten en ruimte geven aan jouw visie.

Jet Sternefeld element 6

Ik begeleid je graag:

Jet Sternefeld element 8 1

Heb je het gevoel dat je niet serieus genomen wordt in je werk?

Jet Sternefeld element 8 1

Ervaar jij kansenongelijkheid de werkvloer?

Jet Sternefeld element 8 1

Loop je tegen grenzen aan en voel je gefrustreerd op je werk? 

Vrouwen doen het beter

Vrouwen zijn nog steeds ondervertegenwoordigd in leiderschapsfuncties. Dat is jammer, want bedrijven met meer vrouwelijk leiderschap maken meer winst, kennen een hogere medewerker tevredenheid en een betere leiderschaps-efficiëntie. Vrouwen die werken vanuit hun vrouwelijke  kwaliteiten houden zich beter aan afspraken, kunnen goed feedback verdragen, geven energie en inspiratie aan het team, houden individuele belangen en problemen in het oog naast de teambelangen, halen vaker hun doelen.

jet sternefeld 49

Investeren in je baan is investeren in je jezelf. Definieer je eigen uitdagingen, kom in je kracht en wordt effectiever op je werk.

Waar werken we aan?

Inzicht en veerkracht

In het coaching traject neem je afscheid van je innerlijke saboteurs. Je leert je valkuilen kennen en erkennen en ik help je deze te transformeren zodat je jezelf krachtig en vol zelfvertrouwen kan profileren als vrouwelijke leider. Je versterkt je veerkracht en inner management en vergroot je zichtbaarheid en impact. Ook leer ik je hoe je om kan gaan met stress en daarmee  overspannenheid of zelfs een burn-out voorkomen. Ook geef ik je inzicht en handvatten om eventuele conflicten op de werkvloer of boardroom efficiënt op te lossen.

Jet Sternefeld element 7

Coaching op maat

Ben je benieuwd of het tussen ons klikt en hoe ik jou het beste kan begeleiden? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik vertel je met liefde alles over mijn aanpak en jouw mogelijkheden.