coaching moeders

Bewust ouderschap

Het ouderschap is een life changing event en een is een opening naar jouw authentieke zelf, maak hier gebruik van!

Bewust ouderschap

Het ouderschap is een opening om jouw innerlijke natuurlijk leider tot bloei te laten komen. Het is een kans om nog veel meer jouw waarheid te leven en jezelf te zijn. Juist door jouw droom te volgen, kun jij je kinderen later helpen om precies datzelfde te doen. Als je zelf goed in je vel zit ben je hun beste voorbeeld.

Jet Sternefeld element 6

Ik begeleid je graag:

Jet Sternefeld element 8 1

Voel je onzeker over je (aanstaande) ouderschap?

Jet Sternefeld element 8 1

Ben je balans kwijt en kom je niet meer aan jezelf toe? 

Jet Sternefeld element 8 1

Voel je je overbelast en wil je daarmee om leren gaan?

Ouderschap als persoonlijk ontwikkelingstraject

Het krijgen van kinderen is de grootste verandering die je als ouder ondergaat. Je wordt geconfronteerd met jezelf in een compleet nieuwe en veeleisende situatie. Frustraties en irritaties liggen op de loer als je minder ontspannen met je kinderen en partner omgaat. Tegelijk biedt het ouderschap je een prachtige kans om jezelf te ontwikkelen tot je beste zelf.

Vaak bestaan gezinnen uit tweeverdieners die naast het gezinsleven ook nog een heleboel andere zaken te regelen hebben. Hoe stel je de juiste prioriteiten en hoe bewaar je de rust en geef jij je gezinsleden de aandacht die ze verdienen en nodig hebben? 

coaching voor moeders

Als we onze wonden uit onze jeugd niet helen, dan blijven we onze innerlijke gaten op onze kinderen projecteren.

Waar werken we aan?

Zelfkennis en inzicht in jouw thema’s

Het ouderschap gaat meer over jou dan over jouw kinderen. Want hoe jij ergens over denkt, bepaalt hoe jij je voelt en gedraagt. Dat heeft direct impact op je kinderen en je partner. Zelfkennis en inzicht in jouw thema’s is dus goud waard. 

Vol liefde naar jezelf kijken

Als er iets is wat in de afgelopen jaren in het ouderschap heb ervaren, is het dat me- time niks met tijd te maken heeft, maar met hoe ik naar mezelf kijk. Tijd voor ontspanning  staat los van wat ik doe, maar gaat over hoe ik me voel. Je hebt zoveel meer geduld, energie en tijd voor jezelf als je anders naar jezelf gaat kijken. Liefdevol, empathisch en met vertrouwen. Ik help je je innerlijke natuurlijke leider in jezelf te laten bloeien, zodat je een andere vorm van ouderschap gaat ervaren. 

Jet Sternefeld element 7

Coaching op maat

Ben je benieuwd of het tussen ons klikt en hoe ik jou het beste kan begeleiden? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik vertel je met liefde alles over mijn aanpak en jouw mogelijkheden. De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.