Avontuurlijke Journey in Tanzania

Women African Journey's

Op een fantastische avontuurlijke reis leer je in contact te zijn met jouw innerlijke, natuurlijke leiderschap. Je gaat ver van huis om thuis te komen in jezelf.

Women Safari Journey in Tanzania

Ga mee op reis en (her)ontdek jezelf! Je gaat ver van huis met jezelf aan de slag, dat is makkelijker dan je denkt. Het is niet alleen maar hard werken, we maken ook plezier. Rust en bespiegeling zijn het hart en de bedoeling van de journey. Iedere bestemming heeft zijn eigen, unieke karakter. Net als jij.

Jet Sternefeld element 6

Ik begeleid je graag:

Jet Sternefeld element 8 1

Wil je op een prachtige locatie werken aan je innerlijk leiderschap?

Jet Sternefeld element 8 1

Heb je behoefte aan rust en bespiegeling?

Jet Sternefeld element 8 1

Wil je je ervaringen delen en leren van andere vrouwen?

Samen op reis naar jezelf in Tanzania

Met een groep van 6 tot 10 vrouwen gaan we delen en helen, stil zijn en lachen, wandelen en stilzitten, schrijven en luisteren. Er is ruimte voor yoga, soundhealing, opstellingenwerk, mindfulness en traumahealing. Je bent veel met de groep maar er is ook me-time. Naast deze women retraites, organiseer ik ook business retraites, om met je team naar Afrika te gaan.

avontuurlijke journeys

Mijn motto: Leer, lees, dans, praat, luister, doe, creëer en reis zoveel als je kan.

Jet Sternefeld

Waar gaan we heen en wat gaan we doen?

Ontdek je authentieke Vrouw-zijn

Ik begeleid een  avontuurlijke journey van acht dagen in Tanzania en een spirituele journey van zes dagen in Kenia op het eiland Lamu, waar je wordt overweldigt door de prachtige natuur, die je tot rust brengt. Even weg van alles. De ideale manier om te verdiepen, te reflecteren en om jezelf opnieuw te ontdekken.

avontuurlijke journeys tanzania
Jet Sternefeld element 1

Tanzania

Samen op reis naar jezelf in Tanzania

Een Tanzania safari journey is een onvergetelijke ervaring die je zeker één keer in je leven meegemaakt moet hebben. Sta oog in oog met de Big 5 en reis door de mooiste en meest indrukwekkende nationale parken.

We gaan 2 dagen op safari  naar Tarangire National Park en Ngorongoro krater, waar we een nachtje slapen in het park. We zijn omringd door de prachtige natuur waarin we de wilde dieren gaan ontmoeten. We brengen ook een bezoek aan de  Masai’s. Twee dagen beklimmen we een groot gedeelte van de Kilimanjaro, dit is de hoogste berg in Afrika , waar je wandelt door verschillende soorten vegetatie, van een weelderig regenwoud, heidelandschap, rotsachtig gebied tot alpien woestijnlandschap. We overnachten ook een nacht op de Kilimanjaro. De andere vier dagen werken we samen in een mooi programma aan het tot bloei brengen van je innerlijke natuurlijk leider. Dit doen we met behulp van familieopstellingen, trauma healing, mindfulness, meditatie, ademwerk, vrouwelijke seksuele wijsheid, schrijven, wandelen in de prachtige natuur, stilte en avontuur.  Je gaat thuiskomen in jezelf, de zachtheid en kracht in jezelf ontmoeten en leren om in contact te zijn met jouw innerlijke, natuurlijke leiderschap. De oerwijsheid in jou. Je opent je voor het beleven van jouw authentieke Vrouw-zijn. 

Bovendien krijg je de cursus: Meer Energie ter waarde van €97,- gratis als je meegaat op deze journey: https://vallei.online/bestel-meer-energie

Tijdens deze dagen verblijven we op Nyange Farm in safaritenten, op een zelfvoorzienende boerderij aan de voet van de Kilimanjaro met adembenemende uitzichten.  Waar we ook een ontmoeting en workshop hebben met lokale vrouwen. 

Data journey’s zijn opvraagbaar. 

Women Hapiness Retreat

Ik neem je mee op een Women Happiness retreat in Lamu, dit is een van de mooiste eilanden in Afrika.

We verblijven 6 nachten in het boetiekhotel, Banana House & Wellness Centre (nr.1 op Tripadvisor), het wordt gerund door een familie. Het eiland Lamu, is een werelderfgoed, heeft ongerepte stranden, geen auto’s en alleen ezels. Je ervaart het natuurlijke welzijn van Lamu Island, de huiselijke sfeer van Banana House en de supervriendelijke Swahili-cultuur.

www.bananahouse-lamu.com

We combineren een inspirerend programma met familieopstellingen, traumahealing, soundhealing, innerlijk kindhealing, Art of Breathing (Art of Living), yoga, meditatie, mindfulness, met activiteiten op het eiland, zoals: zonsondergangzeilen in een dhow (traditioneel boot), blootsvoets lopen, zwemmen in de Indische Oceaan, de Swahili-cultuur ervaren en het eten proeven, en de inspiratie en ontspanning van het eiland voelen.

Deze reis organiseer ik samen met Monika Fauth, zij is eigenaresse van Banana House en organiseert ieder jaar het Lamu Yoga Festival www.lamuyoga.org en andere prachtige retraites www.lamuyogaretreats.com op Lamu. Zij is holistisch therapeut, Valleicoach en yoga- en Art of Living docent.

Data journey’s zijn opvraagbaar. 

IMG_9531
Jet Sternefeld element 1

Kenia

Een impressie van de journeys

Jet Sternefeld element 6
Jet Sternefeld element 2

Als je contact opneemt vertel ik je graag meer over de inhoud van de journeys, de prijzen en vaccinaties.

Een deel van de opbrengst gaat naar Moses Children Garden in Nairobi. Children’s Garden Home is een, niet-gouvernementele, non-profit liefdadigheidsorganisatie voor wezen, verlaten, mishandelde, wanhopige en verwaarloosde straatkinderen, ongeacht religie, geslacht, huidskleur of stam. Door middel van ouderlijke liefde, spirituele zorg, rehabilitatie en niet-formeel onderwijs, worden deze kinderen opgevoed zodat zij hun volledige potentieel kunnen ontketenen om een ​​goed leven te leiden op basis van zelfredzaamheid.